Ben jij met meer of minder dan 4 personen? Check dan de 1 , 2 , 3 , 5 , 6 personen boodschappenlijst.
Groente en fruit
100 g peulen
100 g haricots verts
3 bossen bosui
200 g rucola
1 courgette
3 rode paprika’s
300 g doperwten (of diepvries)
11 tomaten
Vlees, vleeswaren en vis
4 zalmfilets
4 kogelbiefstukken
250 g spekblokjes
500 g gehakt
Vegetarische opties
1 rode ui
500 g witlof
200 g cherrytomaten
60 g rozijnen
40 g hazelnoten
80 g Parmezaanse kaas
100 g gerookte forel
200 g kapucijners (blik)
400 g vegetarische spekjes
500 g vegetarisch gehakt
Variatie opties
500 g kipfilet
100 g chorizo
300 g kipfilet
200 g garnalen
Zuivel
50 g oude kaas
225 g halloumi
100 g geraspte oude kaas
Overig
200 g kikkererwten (blik)
8 sneetjes boerenbruin brood
Check basisvoorraad voor deze week
aardappels
uien
knoflook
bladpeterselie
tijm
rozemarijn
bieslook
limoen
eieren
slagroom
roomboter
sojaolie
olijfolie
azijn
rode balsamicoazijn
witte wijn
rode wijn
ketjap
sojasaus
sambal
grove mosterd
kippenbouillonblokjes
runderbouillonblokjes
groentebouillonblokjes
peper & zout
zwarte olijven
cashewnoten
rijst
spaghetti
afbakbroodjes