Krijg betere resultaten

Maakt het jezelf makkelijker

Word blijer van koken

Bespaar tijd en kosten

Kook toegankelijke gerechten

Leer nieuwe technieken

Geniet van handige tips en trucs

Krijg betere resultaten

Maakt het jezelf makkelijker

Wordt blijer van koken

Bespaar tijd en kosten

Kook toegankelijke gerechten

Leer nieuwe technieken

Geniet van handige tips en trucs

Voor wie is dit boek
geschreven?

In januari 2021 lanceerde Ramon Beuk het boek ‘WAYOOH! Da’s handig!’. Met als doel koken voor iedereen toegankelijker te maken. Acht maanden na de lancering van het boek, kreeg ons team veel reacties. Mensen geven aan gelukkig te worden van het concept. WAYOOH helpt hen zowel in de keuken als daarbuiten, de hele dag door. Met WAYOOH heeft eten een veel belangrijkere functie gekregen binnen gezinnen. Door gezamenlijk met eten en koken bezig te zijn, genieten meer mensen van een leuker huishouden.

Er komt nog meer…

Wij zijn als team super trots dat dit boek zoveel teweegbrengt, maar we zijn nog lang niet klaar. We willen veel meer mensen blij maken. Zo zullen er de komende tijd op deze website meer tips en belangrijke feitjes over eten en koken gedeeld worden. Middels artikelen, video’s en extra modules zullen we de bezoekers van deze site van meer handige informatie voorzien.

Over Ramon Beuk

Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv-programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Daarnaast is hij conceptenmaker, leraar en ondernemer. Hij presenteerde acht culinaire televisieprogramma’s waaronder ‘Born2Cook’, ‘wereldwijnen’ en ‘Terug naar mijn roti’. Als ondernemer richtte hij verschillende bedrijven op en ontwikkelde culinaire concepten en producten voor KBB, Unilever en Lidl. Hij schreef 12 kookboeken, werd met zijn titels tweemaal bekroond tot kookboek van het jaar en ontving een Award voor zijn inbreng binnen de Nederlandse gastronomie. Eerder schreef hij columns voor De Telegraaf en tegenwoordig schrijft hij wekelijks op het platform ‘eten en koken’ van het Algemeen Dagblad.

Meer boeken van Ramon Beuk vind je in onze shop.