Boodschappen week 5 (6 personen) 7 dagen koken

Groente en fruit
150 gram peulen
150 gram haricots verts
4,5 stuk bossen bosui
300 gram rucola
1,5 stuk courgette
4,5 stuk rode paprika’s
450 gram doperwten (of diepvries)
16,5 stuk tomaten
Vlees, vleeswaren en vis
6 stuk zalmfilets
6 stuk kogelbiefstukken
375 gram spekblokjes
750 gram gehakt
vegetarische opties
1,5 stuk rode ui
750 gram witlof
300 gram cherrytomaten
90 gram rozijnen
60 gram hazelnoten
120 gram Parmezaanse kaas
150 gram  gerookte forel
300 gram  kapucijners (blik)
600 gram vegetarische spekjes
750 gram vegetarisch gehakt
variatie opties
750 gram kipfilet
150 gram chorizo
450 gram kipfilet
300 gram garnalen
Zuivel
75 gram oude kaas
337,5 gram halloumi
150 gram geraspte oude kaas
Overig
300 gram kikkererwten (blik)
12 sneetjes boerenbruin brood