Ben jij met meer of minder dan 4 personen? Check dan de 1 , 2 , 3 , 5 , 6 personen boodschappenlijst.
Groente en fruit
350 g doperwten (diepvries)
100 g peulen
100 g sugarsnaps
1 rode peper
1 kropsla
4 rode bieten
125 g rucola
2 rode paprika’s
1 komkommer
500 g tomaten
12 trostomaten
1 kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
4 ribeye’s
400 g rosbief
4 kalfsmedaillons
4 scholfilets
2 lamsracks
Vegetarische opties
200 g brie
1 ei
60 g bloem
60 g paneermeel
200 g linzen (blik)
100 g hazelnoten
1 courgette
1 aubergine
225 g halloumi
Variatie opties
kippenbouillonblokjes
200 g kipfilet
150 g gedroogde ham (plakjes)
4 vleestomaten
Provençaalse kruiden
Zuivel
100 g brie
200 g oude kaas
50 g geraspte oude kaas
Overig
100 g mie
brood naar keuze
Check basisvoorraad voor deze week
aardappels
uien
knoflook
bladpeterselie
bieslook
basilicum
munt
tijm
citroen
limoen
rode peper
roomboter
slagroom
eieren
sojaolie
olijfolie
azijn
witte balsamicoazijn
rode wijn
witte wijn
sojasaus
mayonaise
tomatenpuree
kappertjes
groentebouillonblokjes
runderbouillonblokjes
laurierblaadjes
peper & zout
suiker
honing
mosterd
pasta
rijst
cashewnoten