Boodschappen week 4 (2 personen) 7 dagen

 

Groente en fruit
175 gram doperwten (diepvries)
50 gram peulen
50 gram sugarsnaps
0,5 stuk rode peper
0,5 krop kropsla
2 stuk rode bieten
62,5 gram rucola
1 stuk rode paprika's
0,5 stuk komkommer
250 stuk tomaten
6 stuk trostomaten
0,5 stuk kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
2 stuk ribeye’s
200 gram rosbief
2 stuk kalfsmedaillons
2 stuk scholfilets
1 stuk lamsracks
Vegetarische opties
100 gram brie
0,5 stuk ei
30 gram bloem
30 gram paneermeel
100 gram linzen (blik)
50 gram hazelnoten
0,5 stuk courgette
0,5 stuk aubergine
112,5 gram halloumi
Variatie opties
0,5 stuk kippenbouillonblokje
100 gram kipfilet
75 gram gedroogde ham (plakjes)
4 stuk vleestomaten
0,5 tl Provençaalse kruiden
Zuivel
50 gram brie
100 gram oude kaas
25 gram geraspte oude kaas
Overig
50 gram mie
brood naar keuze