Boodschappen week 4 (5 personen) 7 dagen koken

Groente en fruit
437,5 gram doperwten (diepvries)
125 gram peulen
125 gram sugarsnaps
1,25 stuk rode peper
1,25 krop kropsla
5 stuk rode bieten
156,25 gram rucola
2,5 stuk rode paprika's
1,25 stuk komkommer
625 stuk tomaten
15 stuk trostomaten
1,25 stuk kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
5 stuk ribeye’s
500 gram rosbief
5 stuk kalfsmedaillons
5 stuk scholfilets
2,5 stuk lamsracks
Vegetarische opties
250 gram brie
1,25 stuk ei
75 gram bloem
75 gram paneermeel
250 gram linzen (blik)
125 gram hazelnoten
1,25 stuk courgette
1,25 stuk  aubergine
282 gram halloumi
Variatie opties
1,25 stuk kippenbouillonblokje
250 gram kipfilet
187,5 gram gedroogde ham (plakjes)
10 stuk vleestomaten
1,25 tl Provençaalse kruiden
Zuivel
125 gram brie
250 gram oude kaas
62,5 gram geraspte oude kaas
Overig
125 gram mie
brood naar keuze