Boodschappen week 4 (6 personen) 7 dagen koken

Groente en fruit
525 gram doperwten (diepvries)
150 gram peulen
150 gram sugarsnaps
1,5 stuk rode peper
1,5 krop kropsla
6 stuk rode bieten
187,5 gram rucola
3 stuk rode paprika's
1,5 stuk komkommer
750 stuk tomaten
18 stuk trostomaten
1,5 stuk kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
6 stuk ribeye’s
600 gram rosbief
6 stuk kalfsmedaillons
6 stuk scholfilets
3 stuk lamsracks
Vegetarische opties
300 gram brie
1,5 stuk ei
90 gram bloem
90 gram paneermeel
300 gram linzen (blik)
150 gram hazelnoten
1,5 stuk courgette
1,5 stuk  aubergine
337,5 gram halloumi
Variatie opties
1,5 stuk kippenbouillonblokje
300 gram kipfilet
225 gram gedroogde ham (plakjes)
12 stuk vleestomaten
1,5 tl Provençaalse kruiden
Zuivel
150 gram brie
300 gram oude kaas
75 gram geraspte oude kaas
Overig
150 gram mie
brood naar keuze