Boodschappen week 4 (1 persoon) 7 dagen koken

Groente en fruit
87,5 gram doperwten (diepvries)
25 gram peulen
25 gram sugarsnaps
0,25 stuk rode peper
0,25 krop kropsla
1 stuk rode bieten
32 gram rucola
0,5 stuk rode paprika's
0,25 stuk komkommer
125 stuk tomaten
3 stuk trostomaten
0,25 stuk kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
1 stuk ribeye
100 gram rosbief
1 stuk kalfsmedaillons
1 stuk scholfilets
0,5 stuk lamsracks
Vegetarische opties
50 gram brie
0,25 stuk ei
15 gram bloem
15 gram paneermeel
50 gram linzen (blik)
25 gram hazelnoten
0,25 stuk courgette
0,25 stuk aubergine
56,25 gram halloumi
Variatie opties
0,25 stuk kippenbouillonblokje
50 gram kipfilet
37,5 gram gedroogde ham (plakjes)
2 stuk vleestomaten
0,25 tl Provençaalse kruiden
Zuivel
25 gram brie
50 gram oude kaas
12,5 gram geraspte oude kaas
Overig
25 gram mie
brood naar keuze