Boodschappen week 4 (3 personen) 7 dagen koken

Groente en fruit
262,5 gram doperwten (diepvries)
75 gram peulen
75 gram sugarsnaps
0,75 stuk rode peper
0,75 krop kropsla
3 stuk rode bieten
93,75 gram rucola
1,5 stuk rode paprika's
0,75 stuk komkommer
375 stuk tomaten
9 stuk trostomaten
0,75 stuk kleine prei
Vlees, vleeswaren en vis
3 stuk ribeye’s
300 gram rosbief
3 stuk kalfsmedaillons
3 stuk scholfilets
1,5 stuk lamsracks
Vegetarische opties
150 gram brie
0,75 stuk ei
45 gram bloem
45 gram paneermeel
150 gram linzen (blik)
75 gram hazelnoten
0,75 stuk courgette
0,75 stuk  aubergine
168,75 gram halloumi
Variatie opties
0,75 stuk kippenbouillonblokje
150 gram kipfilet
112,5 gram gedroogde ham (plakjes)
6 stuk vleestomaten
0,75 tl Provençaalse kruiden
Zuivel
75 gram brie
150 gram oude kaas
37,5 gram geraspte oude kaas
Overig
75 gram mie
brood naar keuze