Boodschappen week 5 (3 personen) 5 dagen koken

Groente en fruit

6

stuk

tomaten

150

gram

snijbonen

150

gram

peulen

150

gram

sugarsnaps

450

gram

broccoli

6

stronk

witlof

375

gram

bospeen

0,75

stuk

courgette

11

stuk

aardappels

Vlees, vleeswaren en vis

0,75

stuk

hele kip

375

gram

gehakt

3

filet

zalmfilets

3

filet

kabeljauwfilets

Vegetarische opties

300

gram

tempé

0,75

stuk

sinaasappel

600

gram

tofu

sesamzaad

0,75

stuk

winterpeen

75

gram

boerenkool of spinazie

150

gram

tofu

37,5

gram

Parmezaanse kaas

15

gram

zonnebloempitten

15

gram

pompoenpitten

pindakaas

3

stuk

eieren

Variatie optie

150

gram

Spinata Romana (Italiaanse salami)

Zuivel

0,75

bol

buffelmozzarella

262,5

gram

geitenkaas

Overig

rode curry pasta

vissaus

rijstazijn