Boodschappen week 5 (6 personen) 5 dagen koken

Groente en fruit

12

stuk

tomaten

300

gram

snijbonen

300

gram

peulen

300

gram

sugarsnaps

900

gram

broccoli

12

stronk

witlof

750

gram

bospeen

1,5

stuk

courgette

21

stuk

aardappels

Vlees, vleeswaren en vis

1,5

stuk

hele kip

750

gram

gehakt

6

filet

zalmfilets

6

filet

kabeljauwfilets

Vegetarische opties

600

gram

tempé

1,5

stuk

sinaasappel

1200

gram

tofu

sesamzaad

1,5

stuk

winterpeen

150

gram

boerenkool of spinazie

300

gram

tofu

75

gram

Parmezaanse kaas

30

gram

zonnebloempitten

30

gram

pompoenpitten

pindakaas

7

stuk

eieren

Variatie optie

300

gram

Spinata Romana (Italiaanse salami)

Zuivel

1,5

bol

buffelmozzarella

525

gram

geitenkaas

Overig

rode curry pasta

vissaus

rijstazijn