WAYOOH is geschreven om koken voor iedereen makkelijker te maken.

Zonder naar kant en klaar maaltijden te grijpen of de afhaalservice te bellen.

Bestellen

WAYOOH is geschreven om koken voor iedereen makkelijker te maken.

Zonder naar kant en klaar maaltijden te grijpen of de afhaalservice te bellen.

Bestellen

Herken jij dit?

Dat je elke dag opnieuw voor jezelf en je gezin een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel wil zetten? 

Je bent echt niet de enige die daar moeite mee heeft!

Het kost tijd om erover na te denken, de boodschappen te doen en het in alle rust te organiseren. Daarnaast wil je ook het gevoel krijgen verantwoord en gezond bezig te zijn. Ga er maar aanstaan!

Vanaf vandaag kun jij geholpen zijn…

WAYOOH is geschreven om koken voor iedereen makkelijker te maken. Zonder naar kant en klaar maaltijden te grijpen of de afhaalservice te bellen.

Meer over WAYOOH

WAYOOH maakt het makkelijker en leuker!

“Geen ingewikkelde gerechten maar lekker en gevarieerd. De praktische tips en trucs, zijn een goede keukenhulp. Ik voel me gecoacht in het maken van een gerecht, van winkel tot aan het resultaat op tafel.”

Anton

“Echt een heel handig boek met goede tips en handige weetjes. Een boek die iedereen die op een makkelijke en gezonde manier wil koken moet gebruiken. Ik ga het boek zeker vaak gebruiken.”

Hetty

Dit is geen kookboek, maar een leerboek! Eindelijk een boek wat je een gevoel voor lekker koken helpt ontwikkelen, in plaats van dat je klakkeloos recepten uitvoert

Martje Nillezen

“Het verschil tussen een ‘kookboek’ en een ‘keukenhulpboek’? Het gemiddelde kookboek legt je niet uit wat te doen met de overgebleven bos kruiden.”

Wayooh

Fijn die praktische tips mbt wat te doen met. Hallo minder verspilling! Echt een leuke kado-tip voor iemand die wel organisatie skills kan gebruiken in de keuken.

Cyntia

Erg goed boek, dacht met enige ervaring dat het misschien te basic zou zijn… maar het blijkt toch maar weer dat je altijd nieuwe dingen kan leren. En daarbij gaat het vooral om een mindset waarin je chiller en slimmer in de keuken te staat.

Werner

Een boek met QR codes naar toffe filmpjes is toch een must voor iedereen die op zoek is naar een boek die stiekem zijn tijd al vooruit is.

Marcel

Heerlijke, gevarieerde gerechten voor meerdere dagen zonder al teveel te hoeven nadenken; boodschappenlijst voor de ingrediënten en tips en tricks, handig op te roepen met de Q codes.

Ingrid

Prettig om op een andere manier te leren koken, zonder kant en klare pakjes en sausjes.

Dick

Een heel fijn boek, met handige filmpjes en uitleg erin verwerkt! Het kookboek is zeer gevarieerd en de gerechten zijn zeer toegankelijk om te koken! Een absolute aanrader.

Gisela

Wat een onwijs fijn boek om in de keuken te hebben. De gerechten zijn lekker en ook te maken als je geen ster in de keuken bent. Koken wordt makkelijker en daarmee voor mij ook veel leuker!

Daniel

Het boek dat gezinnen blij maakt

Met WAYOOH op het aanrecht wordt koken een feestje om samen te delen. Je leert met gemak elke dag heerlijke, gezonde en gevarieerde gerechten bereiden. Het boek zit vol met handige tips en trucs om rust, overzicht en controle in jouw eigen keuken te krijgen. Hierdoor maak jij niet alleen jezelf, maar het hele gezin vele malen gelukkiger.

Nieuwsgierig naar WAYOOH?

Bekijk het inkijkexemplaar

De media over WAYOOH!